Profil

2010. július 15., csütörtök


Számítógép ide vagy oda, elhanyagoltam egy kicsit a bloggolást, ami nem azt jelenti, hogy az ékszer készítést is :o)
Július első hétvégéjén belekóstoltam a vásározás rejtelmeibe a Dombos Festen, a rossz idő miatt nem tudtam minden nap kipakolni, mégis meg vagyok elégedve az eredménnyel, elég sok mindent sikerült eladnom, meg lett egy csomó rendelésem is (aminek nagyon örülök), most is rajtuk dolgozom :o)
Ezek voltak a nyakbavalók amiket kiraktam a standra, sajnos arról nem csináltam fotót, de megmutatom őket így, már csak néhány darab van belőlük.Ha szabad dicsekednem, a múlt hónapban MR2 - Petőfi Rádió bemutatkozó buli volt nálunk, a fellépők között volt Harcsa Veronika is, és vásárolt tőlem fülbevalókat :o)

-o-

Kipróbáltam a körömlakk lemosós kép másolást gyurmára, és bevált, még egyszer köszi a tippet Arduinna .

Nem tudom mennyire érdekel benneteket, de a kulcsok amikről a  múltkori bejegyzésemben írtam,  1 hónap használat után is még mindig változatlanok, még csak meg sem koptak, lehet hogy beválik :o), tessék bátran kulcsokat gyurmázni :o)

Próbálkoztam megint drótozással, gondoltam azt is megmutatom. Ezt a két láncot magamnak csináltam, igaz nem vagyok nagy ékszer viselő, de ezeket szeretem :o), meg most drótozok hasonlókat, majd azokat is megmutatom, ha készen lesznek (vagyis, ha sikerül kölcsönkapnom egy fényképezőgépet :o).
2 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek, mint mindig! Kölcsönadom a fényképezőgépet, ha gondolod. A következő ékszer is körvonalazódik a fejemben, elkapott a hév. :-DDDD

  VálaszTörlés
 2. Kedves Bea!

  Van egy kis meglepetésem számodra, nézz be a blogomban:)

  Minden jót!
  Andi

  VálaszTörlés

Összes oldalmegjelenítés